Table 1. Preliminary Meet	ting Program	*Time Start	*Time End	Total time
Sunday, May 11, 2025: Day 1 Morning – NIA Training (half-day)				
Afternoon – Nathan Shock Center Symposium (half day)		1:00 PM	4:00 PM	2 hours
		4:30 PM		1.5 hours
Trainee Roundtable Organized by the Trainee Chapter?  Evening – Opening Welcome Reception				
Monday, May 12, 2025: Day 2. Breakfast and networking & NIA Table		5:30 PM	7:30 PM	
Opening Remarks – 2024 AGE President, Benjamin Miller, Oklahoma Medical Research Foundation		7:30 AM	8:30 AM	
Opening Remarks – 2024 AGE President, Benjamin Miller, Oklanoma Medical Research Foundation  *Noah Snyder-Mackler, Associate Professor, Arizona State University  *Noah Snyder-Mackler, Associate Professor, Arizona State University		8:20 AM	8:30 AM	10 min
Chair: Adam Salmon, Professor, University of Texas Health Science Center San Antonio, Co-Chair: *Daniel Adekunbi, Post-Doc, University of Texas Health Science Center San Antonio	Ricki Colman, Associate Professor, University of Wisconsin Ricki Colman, Associate Professor, University of Wisconsin Julie Mattison, Staff Scientist, National Institute on Aging Carol Shively, Professor, Wake Forest University	8:30 AM	10:00 AM	1.5 hours
Break and Networking		10:00 AM	10:30 AM	
Session 2. Hormonal Aging Chair: Holly Brown-Borg, Professor, University of North Dakota, Co-Chair: "Mina Peyton, Scientific Consultant, NiH	Yu-Hua Tseng, Professor, Harvard University, Joslin Diabetes Center  *Mina Peyton, Scientific Consultant, National Institutes of Health Erin Hascup, Associate Professor, Southern Illinois University-Springfield	10:30 AM	12:00 PM	1.5 hours
Public Lecture	??			
Lunch on own		12:00 PM	1:00 PM	1 hour
Ctistofolo Award Lecture		1:00 PM	2:00 PM	1 hour
Session 3. Redox Biology and Aging Chair: Holly Van Remmen, Professor, Oklahoma Medical Research Foundation, Co-Chair: *Jacob Brown, Research Assistant, Oklahoma Medical Research Foundation	David Marcinek, Professor, University of Washington *Ann Chiao, Assistant Professor, Oklahoma Medical Research Foundation Toren Finkel, Professor, University of Pittsburgh	2:00 PM	3:30 PM	1.5 hours
Break and Netwo	rking	3:30 PM	4:00 PM	30 min
Session 4. Mitochondria and Aging Chair: Trainee Chapter Session	*Mariya Sweetwyne, Assistant Professor, University of Washington Jonathan Wanagat, Associate Clinical Professor, UCLA Graham Halloway, Professor, University of Guelph	4:00 PM	5:30 PM	1.5 hours
Poster Pitches 1 and 2 (10 per session) followed by Po	oster Session 1 and Trainee Mixer/Dinner	5:30 PM	8:00 PM	2.5 hours
Tuesday, May 13, 2025: Day 3 Breakfast and networking & NIA Table		7:00 AM	8:00 AM	1 hour
Session 5. Environmental Perception and Aging Chair: Scott Leiser, Associate Professor, University of Michigan, Co-Chair: "Shaijiao Huang, Assistant Professor, Kansas State University	Scott Pletcher, University of Michigan  *Rebecca Taylor, Group Leader MRC Laboratory of Molecular Biology  *Mike Garratt, Associate Professor, University of Otago	8:00 AM	9:30 AM	1.5 hour
Break and Networking		9:30 AM	10:00 AM	30 min
Session 6. Parental Age Effects Chair: Kristen Gribble, Associate Scientist, Marine Biological Laboratory, Co-Chair: TBD	*Sylvia Catelan, Leibniz Institute on Aging *Sarah Ocañas, Assistant Professor, Oklahoma Medical Research Foundation *Edward Ivimey-Cook, Postdoc, University of Glasgow	10:00 AM	11:30 AM	1.5 hours
Mark Smith Award Presentation and Lecture		11:30 AM	12:15 PM	45 min
Women in AGE lunch		12:15 PM	1:30 PM	1.25 hours
Session 7. Extracellular Matrix Chair: "Danielle Bruns, Assistant Professor, University of Wyoming, Co-Chair: "Colleen O'Reilly, Post-Doc, OMF.	*Katarzyna Cieslik, Associate Professor, Baylor University Andrew Dillin, Professor, University of California-Berkley *Elizabeth Harper, Post-Doc, Johns Hopkins	1:30 PM	2:00 PM	1.5 hours
Break and Netwo		3:00 PM	3:30 PM	
Keynote Address: Dr. Daniel Promislow, Professor, University of Washington		3:30 PM	4:30 PM	
Poster Pitches 3 and 4 (10 per session) followed by Poster Session 2		4:30 PM	7:00 PM	2.5 hours
Trainee Data Blitz   AGE Board of Directors Meeting				
Wednesday, May 14, 2025: Day 4 Breakfast and networking & NIA Table		7:00 PM 7:00 AM	9:00 PM 8:00 AM	
Session 8. Reevaluation of Aging Treatments	Richard Miller, Professor, University of Michigan	7.50 AW	0.00 AW	ioui
Chair: *Sarah Ocañas, Assistant Professor, Oklahoma Medical Research Foundation, Co-Chair: *Cassie McGill, Graduate Student, USC Leonard Davis	*Archana Unnikrishnan, Assistant Professor, University of Oklahoma Health Sciences *Marta Kovatcheva, Post-Doc, Institute for Research in Biomedicine Barcelona	8:00 AM		1.5 hours
Break and Netwo	T ·	9:30 AM	10:00 AM	30 min
Session 9. Diet and Aging Chair: Dudley Lamming, Associate Professor, University of Wisconsin, Co-Chair: *Sarah Mitchell, Staft Scientist, Princeton University	Stephen Simpson, Professor, University of Sydney f "Sarah Mitchell, Staff Scientist, Princeton University Christian Metallo, Professor, Salk Institute for Biomedical Studies	10:00 AM	11:30 AM	1.5 hours
Harman Award Luni	ch TBD	11:30 AM	1:00 PM	1.5 hour
Session 10. Aging on a Chip Chair: James McGrath, Professor, University of Rochester, Co-Chair: Tracy Young-Pearse, Associate Professor, Harvard	James McGrath, Professor, University of Rochester Young Jang, Associate Professor, Emory University Erika Moore, Assistant Professor, University of Maryland	12:00 PM	1:30 PM	1.5 hours
Membership Meeting, awards, and event		1:30 PM	2:30 PM	1 hours